20.12.18

Joulukankaat eivät lopu koskaan. Hyvää Joulua!Olen monen vuoden ajan ommellut jouluksi liinoja vanhoista joulukankaista. Uusia kankaita en ole ostanut, mutta nämä eivät lopu koskaan. 

Viime jouluna näytti siltä, että nyt loppuvat, mutta ei! Kaapin perältä löytyi vielä iso pino. Olen ostanut kankaita metritolkulla. Mitä ihmettä olen ajatellut näistä tekeväni!

Tämän joulun tuotos on tämä pikkuliina äidille ja omaan kotiin aion ommella vielä samanlaisen.
 Leikkaan kankaat 1,5 tuuman neliöiksi, neliöt ompelen 7 x 7 ruudun blokeiksi ja niitä yhteen niin paljon kuin tarvitaan.

Taustaksi punaista joulukangasta. Tätäkin on monta metriä. Hooh!
Tikkaus koneella ja valmista on. Mitähän ompelisin näistä ensi jouluna!


Hyvää Joulua!4 kommenttia:

 1. Hauskaa, että ompelet hitaimmalla mahdollisella tekniikalla. Tykkään itsekin ommella pala palalta sommitellen. Se on jotenkin leppoisaa. Toisaalta pääsisit nopeammin eroon kankaista, jos käyttäisit jotain pikatekniikkaa eli ompelet kaitaleet ensin yhteen ja leikkaat sitten toiseen suuntaan ja yhdistät uudet kaitaleet toisiinsa. Mulla ei ole joulukankaita, mutta paljon muita ihmeellisiä hankintoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!

   Lupaan itselleni, että ompelen ensi jouluksi kaikki vanhat kankaat valmiiksi. Ihan kaikista ei kaitaleita saa, ovat niin silppua, mutta kyllä kaitalekangastakin löytyy ylenmäärin.

   Pääsen sitten ostamaan tämän vuosituhannen joulukankaita!

   Poista
 2. Kiva joululiina!
  Vanhoja joulukankaita täälläkin on, tämä olisikin kiva idea niitä kuluttaa pois, vaikka vähän isompia ruutuja voisin tehdä:)

  VastaaPoista