1.4.15

Laitanko kaitaleet? Mitä taustakankaaksi?

Taas alkaa tilkkuahdistus. Mitä taustakankaaksi? Laitanko kaitaleet väliin? Miksei kaapissa ole mitään sopivaa kangasta? Miksei tämä ole vieläkään valmis?

Kolme kuukautta meni ilman tilkkuja. Ensin vaivasi käsi, sitten polvi. Kun käsi oli kipsissä, ajattelin että olisi helpompaa - ainakin tilkullisesti - jos olisi käden sijaan jalka kipeänä. Tuli testattua ettei ole. Jalka on pahempi. Ei voi ommella, kun ei polvi taivu ompelukoneen alle. Toivottavasti tässä tuli vaivakiintiö täyteen pitkäksi aikaa!

Kipsikädestä ja polvisärystä oli myös hyötyä. Tässä lista hyvistä puolista.
 1. Ompelukone on huollettu.
Muita hyviä puolia ei nyt tule mieleen. Koneen moottori kuumeni välillä liikaa (ihan totta). Huollon kaveri sanoi, että pyörän ympärille oli kietoutunut lankaa, joka hidasti pyörimistä.Puhalsin pölykerroksen perhosblokkien päältä ja levitin ne pöydälle. Laitan blokkien väliin kaitaleet, että saan yleisilmeen vaaleammaksi.


Testattavana on valkoinen ja turkoosinsininen kaitalekangas. Hmm! Pidän kovasti tuosta turkoosista, mutta en ole varma, onko se hyvä ratkaisu.Itse asiassa olen talven aikana ostanut useamman kaitalekankaan, eikä mikään tunnu oikealta.Voi tätä tilkkustressiä!


10 kommenttia:

 1. Noista vaihtoehdoista mustavalkoinen on minun makuuni... :)

  VastaaPoista
 2. Noista vaihtoehdoista mustavalkoinen on minun makuuni... :)

  VastaaPoista
 3. Kappas vaan, täällä on jo ihan kesä perhosineen kaikkineen! Minun valinta olsi turkoosi.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se tilkkustressi lentää taivaan tuuliin noiden kauniiden perhosien kanssa. Onneksi olet tervehtynyt vammoistasi. Minäkin kallistun tuon mustavalkoisen kannalle.

  VastaaPoista
 5. Musta olisi luontevin, mutta se ei vaalenna työtä haluamallasi tavalla. Valkoinen jäisi kovin irralliseksi. Ihan kerman vaalea tai vaaleanpunainen voisivat toimia.

  VastaaPoista
 6. Ensin ajattelin, että tietysti turkoosin sininen, mutta sitten kun suurensin kuvat, niin mustavalkoinen näyttääkin paremmalle. Hyvää pääsiäistä sinulle ja helpotusta tilkkustressiin. Ihanaa, että olet tervehtynyt.

  VastaaPoista
 7. Hyvä, että olet takaisin tilkkuruodussa! Työssäsi on paljon vihreää. Kävisikö hyvin vaalea vihreä paremmin tähän? Tai vaalea vaaleanpunainen? Taustakankaaksi voit sitten laittaa vaikka turkoosista ja vaaleastasi yhdistelemäsi palan.

  VastaaPoista
 8. Kauniisti perhoset siinä odottelevat lentoon lähtöä, minun silmääni sopisi, myös vaalaeanpunainen tai sitten näistä vaihtoehdoista tuo turkoosi.

  VastaaPoista
 9. Hieno työ tulossa! Kummallakaan kankaalla ei mene pieleen mutta turkoosi on suosikki.

  VastaaPoista
 10. Mukavaa, että voit paremmin! Turkoosin kannalla olisin minä. :-)

  VastaaPoista