5.6.16

Minimalistin tilkkutehdas ja OrrengrundTilkkutehtan kalustus näyttää tällä hetkellä minimalistin unelmalta. Ei ole juuri muuta kuin pieni työpöytä ja vaijeri seinällä.

Menossa on putkiremontti. Tilkkutehtaallekin vedetään uudet putket ja lämpöpatteri vaihdetaan. Lähes kaikki tavarat, ainakin ne mitä olisi tarvittu, on pakattu laatikoihin ja siirretty muualle. Remontti on aikataulussa, mutta tavaroiden pakkaamiseen ja purkamiseen menee aikaa.

Kerrankin on tilkkutehtaalla tilaa! Olen katsellut saisiko pöydän, hyllyn ja silityslaudan uuteen järjestykseen. Vähän lisää pöytätilaa ei haittaisi! Muutenkin tilkkutehtaan kalustus vaihtaa paikkaa säännöllisesti suunnilleen kerran vuodessa, kun muut huoneet pysyvät samanlaisina vuodesta vuoteen.

Seinällä on uusi työ, Orrengrund, vielä vähän keskeneräinen! En yleensä nimeä töitäni, mutta tällä oli nimi ennen kuin yhtään saumaa oli ommeltu.
Tavaroita lajitellessa löytyi vuosien takainen applikaatiotyön alku. Tätä olen ulkona ommellut. On ollut ihanan lämpimät ilmat. Tänäänkin oli hetken aikaa niin lämmintä, että pystyi istuskelemaan  ulkona.

Kamerani oireili koko kevättalven, eikä toiminut kunnolla edes huollon jälkeen. Vähään aikaan en ole saanut tarkkoja kuvia kuin satunnaisesti. Nyt on uusi kamera hankittu...


ja voin taas ottaa kuvia vaikka lentokoneista.

Hyvää kesää kaikille! Toivotaan, että lämpimät päivät palaavat!
3 kommenttia:

 1. Onnea uudelle kameralle. Välillä on hyvä tyhjentää huone ja valikoida, mitä kannattaa säästää. Orregrund näyttää tässä vaiheessa melko arvoitukselliselta.

  VastaaPoista
 2. Remontit on tavallaan rasittavia, mutta myös kivoja! Voi järkkäillä ja täyttää tyhjän huoneen ihan uudella tavalla. Meillä sama järjestys pysyy vain makkarissa. Aplikaatio on kaunis ja lepotuolissa oleva peitto ihana! Olen yrittänyt saada tolkkua blokista, mutta en ihan ole ymmärtänyt. Kaunis se joka tapauksessa on. Aurinkoa tosiaankin toivon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Blokki on Churn Dash, olisiko suomen kielinen nimi kirnu. Blokki on kallellaan, on vähän vaikea hahmottaa.

   Poista