14.9.14

Puolivalmistevaraston syysinventaario

Keräsin kaikki tikkausta vailla olevat työt (tai no joo, osan niistä). Nämä neljä työtä pitäisi saada ensi talven aikana valmiiksi. Osan kuvasin pari viikkoa sitten ja loput eilen.

Blokit on mukava levittää nurmikolle. Nurmikolla on paljon miellyttävämpi kontata kuin lattialla. On tilaa ja valoa eikä häiriötekijöitä (lue:mies).

Urban urbanJätin urban-blokit talvella odottamaan kesää ja nurmikkoa. Pari viikkoa sitten levittelin ne ja aloin miettiä asettelua.

Blokit voi yhdistää monella tavalla. Tässä yritin laittaa blokkiparit ristikkäin neljän nippuihin.


Sitten kävi näin, eikä tyyntä hetkeä enää tullut. Tämä on vihreän design wallin huono puoli.

Lopputulos on, että en vieläkään tiedä, miten blokit asettelen. Näen nämä kerrostaloina, pitäisi löytää kerrostalomainen asettelu. Aina on tietysti olemassa hälläväliä-asettelu: blokit kasaan ja se on siinä. Olen käyttänyt, eikä lopputulos ole ollut huonompi kuin pitkällisen pohdinnan tulokskaan.

Jelly  Roll -neliötBlokit ompelin viime talven aikana, jelly rollista. Kankaat sopivat tietysti hyvin yhteen, kun ovat samaa sarjaa. Jelly Roll -peitosta puuttuvat väärän väriset blokit. Kyllä yksi pitäisi olla, että saisi katua ja selittää, kun ei yhtään sovi!


Reunaan sain onneksi laitettua mustaa. Tuli enemmän omannäköistä.

Anita's arrowheads
Nämä blokit ovat jo vanhempaa vuosikertaa. Pidän blokista kovasti, ja sen tekotapa helppo ja nopea. Tämä on kesäpeitto, ja valmis ensi kesänä.

LentokoneLaitan kuvan lentokoneesta, kun näitä koko ajan taas lentelee. Parikymmentä vuotta olemme näitä katselleet, ja vieläkin kurkistan joka kerta taivaalle, kun kone tulee. Minulla on myös tapana vilkuttaa. Monia naapureita nämä häiritsevät, minullle niistä on enemmän iloa.

 Perhoset kummitytölleKauhea sanoa, mutta kummitytön synttärit tuli ja meni, mutta peitto on vielä tässä blokkeina  kasvihuoneen räystäällä! Peilin kautta otetut selfiet olivat kova juttu. Tämä on kasvihuoneen kautta otettu selfie.

OmenasoseviikonloppuViime viikonloppu oli kanttarelliviikonloppu, tämä on omenasoseviikonloppu. Vanha punainen kaneli tekee omenia oksat notkuen.
4 kommenttia:

 1. On siinä urakkaa, kun tikkaa monta peittoa putkeen. Viikko per peitto ja kohta ovat valmiit ellet käsin tee. Meilläkin menee lentokoneita aina välillä enemmän. Joskus innostun tarkastamaan Flightradar24:sta mihin ovat menossa. Vain nousevat koneet osuvat päälle. Laskeutuvat näkyvät kaukaisina valoina.

  VastaaPoista
 2. Hienoja peittoja ja on siinä urakkaa ensi talveksi, mutta tekemistä ainakin riittää:)
  Meillä myös lentokoneita menee useasti yli ja isäntä joskus katselle netistä minne ovat menossa tai mistä tulossa.

  VastaaPoista
 3. Flightradar24 piti heti tarkistaa. Mielenkiintoinen. Näyttää reaaliajassa. Tähän asti olemme seuranneet Finavian Lentoreittien seurantapalvelun kautta. Koneet tulevat tunnin viiveellä. Näyttää esimerkiksi melutason. Me olemme täällä laskeutuvien puolella.

  VastaaPoista
 4. Ihania urakoita edessä! Urban-blokit laittaisin ensimmäisen kuvan mukaiseen järjestykseen, minusta siinä talovaikutelma tulee voimakkaammin esille. Meidän pohjoispuolelta lentävät mm. Japaniin menevät koneet, joskus kuuluu äänikin, useimmiten näemme vain vanan taivaalla.

  VastaaPoista