28.2.14

Tree Farm - Metsätila etenee


Metsätilablokit on leikattu. Keittiön välikössä iso design wall, jonne olen asetellut blokit sitä mukaa, kun ne valmistuvat.


Design wall on yksinkertaisesti verhovaijeri, johon olen ripustanut klipseillä vanhan tilkkutyön nurinpäin, ja siihen taas blokit nuppareilla.

Näiden blokkien leikkaaminen ja ompeleminen on ollut vähän hankalaa. Helpottaa kun näkee koko ajan, missä kohtaa on menossa. Teossa olevan työn blokkeja on muutenkin mukava katsella, ja design wallilla niitä voi käydä kurkistamassa halutessaan.

Nyt on menossa puunrunkojen applikointi. Säilytän keskeneräisten töiden palasia ja silppuja tarjottimilla. Minulla on näitä euron tarjottimia toista kymmentä, ja yli puolet on käytössä. Tarjottimet eivät vie tilaa: ne ovat päällekkäin kaapissa. Mallineet, langat ja kangaspalat ovat aina valmiina, kun tulee äkkitarve (elokuva, kiltaan lähtö...).


Vasemman puoleisella tarjottimella ovat silput ja kaavat, oikealla on tarjotin elokuvan katsomiseen.


Telkkaritarjottimelta puuttui yksi tärkeä asia: rakkolaastari (fiskarsien oikealla puolella). Kädet ovat talven jäljiltä taas aivan hirveässä kunnossa. Sormien pikku haavoja on pakko paikkailla, että pystyy tekemään käsitöitä. Tämä rakkolaastari on ainoa, joka tehoaa minuun sormiini. Tuosta palasta saa kaksi sormilaastaria. Tikkaamisessa se ei valitettavasti estä neulan läpi menoa. Pehmentää mutta ei estä.

2 kommenttia: