7.8.13

Tylsää sinistä sängyn päälle tai kaappiin

En ole sininen ihminen kuten monet ystävistäni (vink vink Anne). Ihailen Annen ja muiden sinisiä töitä, mutta omat tekeleeni eivät kehity alkua pitemmälle. En osaa yhdistää sinistä muihin väreihin. Kaikki yhdistelmät näyttävät tylsiltä.

Nyt on tarkoitus ommella tylsä haalean sinivalkoinen peitto käytettäväksi helteisenä kesänä. Olen kerännyt vaalean sinisiä kankaita, koska minä nyt kerta kaikkiaan tarvitsen sinisen peiton!


Blokki on Urban Block McCall's Quiltingin sivuilta. Malli ei ole uusi, olen ihaillut sitä jo jonkin aikaa. Ohjeissa blokki on keltavalkoinen, mutta minä näin sen heti sinivalkoisena. Ihana blokki: todella helppo ommella kahden tuuman kaitaleista ja neliöistä mutta silti näyttävä. Laitan sekaan vähän ruskeaa, vihreää ja oranssia, mutta yritän pitää yleisilmeen sinivalkoisena. Kokeilkaa ihmeessä tätä blokkia!

Kuvassa blokit ovat sängyn päällä. Valmis peitto sen sijaan ei yleensä ole. Sängyllä ei yleensä ole mitään peittoa, vaikka niitä on kaapit täynnä.  Leikkaamme hyvää kangasta pieniksi palasiksi, ompelemme palat uudestaan yhteen ja teemme tilkkupeittoja, joita emme edes käytä sängyn päällä!

1 kommentti:

  1. Hauska malli, eikä yhtään tylsä! Voisin kokeilla itsekin, sinivalkoisena tietenkin...:-)

    VastaaPoista